05.04.2014  |  Autor: Tomáš Hodek

Biostylové Kompostování

FESTIVAL EVOLUTION - soubor veletrhů BIOSTYL / Zdraví, Ecoworld, Alternativa a Inspirace 2014, který se koná 11. - 13.4. 2014 na Výstavišti v pražských Holešovicích, má společné téma, odpovědný a šetrný přístup ke zdraví těla, duše i prostředí, ve kterém žijeme.   Společnost HBABio, s.r.o. ve spolupráci se společností Felicius Media, s.r.o. připravila pro FESTIVAL EVOLUTION společné BIOSTYLOVÉ kompostování.

Všem vystavovatelům, kteří se zapojí do BIOSTYLOVÉHO kompostování, společnost HBABio zapůjčí speciální koš ke sběru organických zbytků. Ke koši obdrží vystavovatelé zdarma kompostovatelný sáček s informací, co do něj lze třídit. Každý den kolem 13 a 17 hodiny zapojené stánky objede nákladní tříkolka, na které bude hnědá sběrná nádoba na organické zbytky. Plný sáček bude vyměněn za sáček prázdný. Rovněž bude možné kdykoli dle potřeby naplněný sáček zanést na stánek HBABio / NAKOMPOST.CZ.

Vystavovatelé mohou též využít příležitosti zdarma konzultovat optimalizaci nakládání s organickými zbytky ve své firmě s možností jeho začlenění do systému environmentálního managementu dle ISO 14001.

Organické zbytky budeme kompostovat v otočném kompostéru Jora umístěném u vchodu do Průmyslového paláce a ve vermikompostéru na stánku HBABio / NAKOMPOST.CZ.

Zájemci o zapojení do BIOSTYLOVÉHO kompostování se mohou hlásit e-mailem do 10.4. na: katerina.hodkova@nakompost.cz. Do e-mailu prosím vždy uveďte:
název firmy, číslo stánku a kontaktní osobu/y s telefonem.

Koše a sáčky budou k vyzvednutí na stánku HBABio / NAKOMPOST.CZ č. PK16 v pravém křídle Průmyslového paláce v pátek 11.4.2014 od 9 hodin na základě přihlášky zaslané e-mailem.